Dit ben ik

…Bedoeld voor leiders die hun eigen boontjes doppen maar soms de noodzakelijke diepte bij de afweging en keuze niet kunnen vinden.

 

Carel van Heugten is een gerijpte raadgever op het vlak van afwegen, beslissen en reflectie.  Op te nemen en genomen zakelijke acties. In combinatie met dat beetje gewicht en (eigen)wijsheid dat leeftijd met zich meebrengt.

Als je ouder wordt neemt de efficiëntie toe; je hebt namelijk minder tijd…

Op deze site treft u geen cv’s, geen voorbeelden van eerdere klanten. Dat is bij dit type advisering niet gebruikelijk, alleen al omdat het vaak persoonlijke zaken betreft. Ook is elke situatie ten diepste uniek.

Zie mij als ‘onbeschreven blad’  leunend op succesvolle en ook minder geslaagde activiteiten. Met als gevolg een sterk op leren en verbeteren gerichte instelling.

Vraagstukken verbergen zich achter de drukte van alledag. Naar voren brengen vraagt vertrouwen en openheid.

Onafhankelijk geworden, door hard werken en klanten serieus nemen. Als u ‘blijven leren en verbeteren’ herkent dan delen we iets essentieels. Met de juiste mix van zakelijk inzicht en zelfkennis wordt de afweging en selectie krachtiger en effectiever.

je hoeft voor succesvolle interventie geen vrienden te zijn, het gaat vooral om communicatie en elkaar kunnen aanvullen.

Hoe falen te  vermijden en kansen / openingen te herkennen. Zonder lichtvoetig te worden of in somberheid te vervallen. Het gaat enkel om u als klant/relatie, uw vraagstuk, uw afweging, uw prioriteit, uw toekomst. En dáár is mijn adviesrol op gericht.

Vaak speelt de context een allesbepalende rol, vergelijk bovenstaande foto met de twee onderstaande. Perceptie blijkt vaak key te zijn in processen van persoonlijke groei.

 

Zaken in een totaal ander licht plaatsen is inspannend maar het geeft ook weer nieuw inzicht. Sterker: het is essentiële stap.

 

 

Na afloop samen terugkijken met een goed glas en een glimlach: dan hebben wij het nodige bereikt!

Er geldt één spelregel: de telefoon gaat uit tijdens het gesprek.

ln.ne1606494171tgueh1606494171navle1606494171rac@n1606494171etgue1606494171hvC1606494171

Leave a Reply

Welkom Afweging en Keuze

Log in

Lost your password?